Tuesday, June 7, 2011

PAWS


Zoals de meeste mensen wel weten ben ik een echte dierengek, we hebben zelf ook 3 honden en 4 katten waar ik helemaal gek op ben!
Ik draag de Stichting PAWS dan ook een warm hart toe. Deze stichting helpt honden in Spanje, dit doen ze door bepaalde hondjes naar Nederland te halen waar al een baasje voor is gevonden. Maar ook hulp in Spanje zelf wordt door deze stichting gegeven.
Mijn lieve nichtje Linda is afgelopen jaar zelf naar het asiel van PAWS in Spanje geweest om daar te helpen met de verzorging van de hondjes. En een vriendin van mij doet op Nederlandse bodem alles wat ze kan voor deze stichting en dus voor de hondjes in SPanje die veel hulp nodig hebben.
Neem maar eens een kijkje op de site van PAWS om te zien wat ze allemaal doen: www.pawsholland.nl
Nu heb ik deze tashangers gemaakt en een gedeelte van de opbrengst doneer ik aan Stichting PAWS. De Tashangers kun je vinden op: www.cocobeads.eu***Edit 2-11-2011: Omdat PAWS Nederland gestopt is ben ik ook gestopt met de verkoop van deze tashangers****

1 comment:

  1. Hey...bijna' plaatsgenootje'...wat maak jij een prachtige dingen zeg!Ik zit hier mijn verstand te vergapen,ha,ha....en nu kom ik ineens hierbij terecht!ook wij hebben een Pawshondje uit Roemenie als zo'n ruim 9 jaar!

    groetjes
    Angeline
    www.mijnplekkie.tk

    ReplyDelete