Saturday, September 23, 2017

Nieuws

Hallo Lieve allemaal,

Wat is het lang geleden dat ik hier wat op mijn blog geplaatst heb *schaam*
Er is de afgelopen jaren veel gebeurd en veranderd in mijn leven. Ik woon nu samen met mijn liefste zoontje en we hebben alles weer op de rit. Lang heb ik weinig creatiefs gedaan, maar gelukkig ben ik weer helemaal op de creatieve toer!

Zoals jullie kunnen zien is de naam verander van Cocobeads naar Colors by CocoZi.
Dit heb ik gedaan omdat het bedrijfje welke ik onder de naam Cocobeads had, niet meer bestaat én omdat het nu veel meer is dan alleen maar kralen... Wel wilde ik heel graag de naam Coco er in houden en in combinatie met de eerste twee letters van mijn zoontje zijn naam is het CocoZi geworden. Omdat bijna alles wat ik maak erg kleurrijk is, is het Colors by CocoZi geworden!

Op het moment ben ik het meeste bezig met haken, heerlijk om te doen en ik kom er mee tot rust.
Zoals je in mijn Etsy Shop kan zien heb ik een tijdje terug een haakpatroon gemaakt van twee schattige bijtjes: Zzzoemzoem & Zzziezoe. Deze is via mijn Etsy shop te bestellen, maar heb je geen Etsy account dan kun je hem ook bestellen door mij een email te sturen naar: colorsbycocozi@outlook.comEn de mensen die mij ook volgende op facebook hebben waarschijnlijk al gezien dat ik druk bezig ben met een nieuw haakpatroon van mijn Muizentaart!
Ik ben druk bezig met de laatste puntjes op de ...uhm... Taart te zetten, maar ik hoop het patroon dit weekend nog online te kunnen zetten!

Ik hoop de komende tijd weer wat actiever te zijn op mijn blog, ik ga in ieder geval mijn best ervoor doen!
Fijn weekend en tot snel!
Lieve Groetjes
Patricia

No comments:

Post a Comment